Post by thiecosingtitel on Feb 4, 2022 11:04:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر همه ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Join Clash 3D برای اندروید نسخه مود · اندروید زوم. 916 بازدید 1 سال پیش ... آموزش دانلود بازی اندروید Join clash (جوین کلش)مود،بینهایت پول.
Join Clash 3D Arkade spon
Eplay Studios - صفحه اصلی | فیسبوک
مفهوم خوبی است، اما این واقعیت که شما فقط یک چیز را بارها و بارها تکرار می کنید، آن را به یک بازی خوب تبدیل نمی کند. تصور کنید برای به حداکثر رساندن جوایز خود مجبور هستید هر بار ویدیوها را تماشا کنید، بد است، حتی اگر نخواهید، ویدیوها فقط پخش می شوند. بازی برای سرگرمی چه شد؟
تبلیقاتش زیاده حطی اگه اینترنت قت باشه وهیچ جایزهای برای این نمیده😝😝😝
Chicken Gun Action ycw
آخرین رتبهبندی من در ماه مارس 5 ستاره بود، اما متأسفانه اکنون آن را تغییر میدهم زیرا به وضعیت پیشرفتم برگشتم. باید یک گزینه ابری وجود داشته باشد، راهی برای ذخیره پیشرفت شما پس از حذف بازی. حالا چون هیچ پیشرفتی ندارم، دیگر این بازی را نخواهم کرد.
خیلی بازی مزخرف هست من بهش ی ستاره میدم
این بازی خوب است اما تبلیغات زیادی دارد
سرگرم کننده اما آزاردهنده این می تواند یک بازی عالی باشد اگر آنها هیچ چیز اضافه ای نداشته باشند به جز دریافت سکه های جایزه و چیزهای دیگر. من یک بازی دیگر را انجام دادم که همینطور بود و کار به جایی رسید که فقط همیشه موارد اضافه شده را برای پاداش تماشا می کردم. آنقدر در اینجا اضافه می شود که ارزشش را ندارد.
عالی خییییل خووووبه
این برنامه بسیار سرگرم کننده است، حفاظت از قلعه بسیار جالب است گسترش شهر یا کشور تنها دو مشکل این است که تبلیغات زیادی وجود دارد و زمانی که جایزه ای دریافت می کنیم باید منتظر دکمه نه تشکر باشیم، اما دیگر که این بازی برای بازی شگفت انگیز است
الل
برنامه عالی آن را دانلود کنید و رتبه های دیگر را نادیده بگیرید این برنامه عالی است و من فقط دوست دارم که چگونه باید به مردم بپیوندیم و سپس با هیولا بجنگیم تا قلعه ای را به دست آوریم. برنامه عالی من می گویم فقط به آن ضربه بزنید و آن را بارگیری کنید که ممکن است برخی افراد دوست نداشته باشند آن را اما من می گویم آن را اول یک شات من قبلا نیز آن را دوست داشتم اما اکنون آن را دوست دارم. 💘😍🥰😘❤💘
تبلیغات بسیار زیاد من هیچ مشکلی برای تماشای تبلیغاتی ندارم که قبلاً برای باز کردن، ارتقاء، ساختن یا به دست آوردن موارد بیشتر با تماشای آنها موافقت کردهام، اما بازی تبلیغات را پخش میکند، حتی اگر این گزینه را پاس کرده باشید یا اگر شکست خوردید یا پیشرفت کردید. من بازیهایی را ترجیح میدهم که دلیل خوبی به شما میدهند که چرا میخواهید در تبلیغات شرکت کنید. خود بازی در ابتدا سرگرم کننده است، تا زمانی که سطوح ناعادلانه و نامتعادل شوند. حتی اگر تمام سربازان اضافی را به دست آورید، دشمن در پایان راه بیشتری خواهد داشت.
برنامه Tballas Tcrusher - سنگ شکن فکی
نه کاملاً همانطور که تبلیغ می شود. آیا تبلیغ، بعد از اینکه چهره های خود را از طریق دستکش به دست آوردید، آنها با بچه های قرمز مبارزه می کنند. در بازی، آنها فقط به آنها برخورد می کنند و می افتند. کنترل ها نیز بسیار خسته کننده هستند، فقط انگشت خود را حرکت دهید تا شخصیت خود را حرکت دهید. 3/5 چون خسته کننده است
خیلی بازی قشنگیه آنها باید تبلیغات بیش از حد را تعمیر کنند. چون در حین پخش چندین بار تبلیغ میاد . من به عنوان مفهوم این بازی 5 ستاره داده ام. همچنین من دوست دارم این بازی را هر روز انجام دهم. فقط یک مشکل تبلیغاتی است. Orelse این یک بازی برجسته برای همه خواهد بود
این چه بازی برای چی عکس پرچم های کشور های مختلف رو نشون میده که چی بشه مثلا
سرگرم کننده است اما فقط می توان آن را بازی کرد تا زمانی که همه چیز را باز کنید که مانند ده یا دوازده چیز است ... می توانید ادامه دهید اما خسته می شوید و در نهایت .... حذفش کنید ... هنوز هم لذت بردم👍
این بازی سرگرم کننده است اما تبلیغات احمقانه من را بیمار می کند. هر بار که شما یک تبلیغ جدید دارید، و همیشه همان تبلیغات است. خیلی آزار دهنده است طاقت ندارم پس حذفش کردم بازی خوبی است، اما اگر امتیازات بالاتری می خواهید، مطمئن شوید که آن را برطرف کنید. نه من یک کارن نیستم و سعی نمی کنم یکی باشم. این فقط منو خیلی عصبانی میکنه با این حال بازی را انجام دهید. سرگرم کننده و جالب است. به خصوص در این بیماری همه گیر. 😎😋😁🙉
Join Clash 3D.
یه بازی ۳۰ ثانیه ای انجام بدی ۳۰ دقیقه آگهی و تبلیغ ببین ناموس همه طراح و برنامه نویس این بازی و امثال این امواتتون رو سایدن
خیلی بازی خوبیه. اگه موافقی بزن بله دستت درد نکنه🥰😍
من این بازی را دوست دارم اما تبلیغات دارد من تبلیغات را دوست ندارم
واضح است که فقط یک کلاهبرداری پول نقد است. تبلیغات پس از هر سطح، هر بار که با پایه بازیکن دیگری مبارزه می کنید، به عنوان گزینه ای برای دریافت امتیاز بیشتر به شما تحمیل می شود و حتی اگر پیشنهاد تماشای یک تبلیغ را برای دریافت امتیاز اضافی نپذیرفتید، یک تبلیغ کوتاه 5 ثانیه ای بر شما تحمیل می کنند. به هر حال!!! وقتی متوجه شدم شوکه شدم. باور نکردنی. من حذف نصب کردم
Join Clash 3D - به گروه مبارز ها بپیوند نام یک بازی در ژانر آرکید است که توسط استودیو Supersonic Studios LTD برای اندروید منتشر شده.
این بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب
Join Clash 3D Arkade spon
Join Clash 3D + مود · دانلود بازی اندروید نبرد جنگ
خیلی عالی بود
به خودی خود، در واقع سرگرم کننده بود، اما همه ADS در هر دقیقه دیوانه کننده بودند. اگر تبلیغات نبود، فکر می کنم به راحتی چهار ستاره به آن می دادم. آنقدر از تبلیغات لعنتی حالم به هم خورد که آن را پاک کردم.
Join Clash 3D بپردازیم. یک بازی با گرافیک کارتونی که حتی شخصیتهای آن چهره ای ندارند و.
Join Clash 3D Arcade fiqz
بازی بدیه . همش تبلیغات . بعدشم به نظرم تهاجمی و توهینی هم هست.