Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 0:50:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnogo novca ▞▞▞
▞▞▞ Football Strike: Online Soccer 2022 version ▞▞▞
Volim ovu igru. Obožavam slobodne udarce, ali i utrka je zabavna. Sve u svemu super igra
Football Strike: Online Soccer Sport vgf
Okej je igrica ali ste se mogli gise potrudit
Dobro, ali se stalno prekida.
Molimo dodajte NFT & Cryptocurrency u ovu igru, mislim igrajte da zaradite... hoćete li?
Football Strike: Online Soccer กีฬา rym
Arthur lb pauza Men's Nike Dri-FIT Strike Soccer Pants| JD Sports ... nike football strike tapered joggers in black
JEBOTE PAS MATER IGRICA GLUPA KO NISTA DABOG DA VAS CRNCI KARALI U ŠUPAK.
Preradite svoje servere, jer gubimo novac.
Nevalja, kad idem obraniti golman stoji ko drvu
Brutallaaa
Football Strike: Online Soccer Sport akt
Prerano!! To je ono što vidite da 90% vremena imate bilo kakvu sposobnost reagiranja. Beskoristan....
Football Strike: Online Soccer
Super je kao da ne znaš što ćeš dobiti i ima toliko postignuća s kojima možeš igrati s prijateljima i izazivati se s novim neprijateljima, to je ono što volim nogometni štrajk
Miniclip općenito ima problema na svojoj platformi s vezom. Bilo da se radi o ovoj igri, Basketball Stars se nasumično isključuju iz igre u pokušaju ponovnog povezivanja na igru/poslužitelj/Facebook. Na kraju izgubite novac, to je frustrirajuće. Čini se da programeri nemaju rješenje jer je to bio problem s Basketball Starsom i muči ovu igru. Popravi ovo inače im neću dati više od 1 zvjezdice.
Niš posebno
You've never played a football game like this before. Take on your friends in multiplayer free-kick face-offs, or make a name for yourself in the Career
Nevjerojatna igra. Jedini problem je istezanje vratara. Ne možete vidjeti loptu. Osim toga, jako dobra igra.
Mislim da je ova igra vrijedna iskustva!
Bila je odlična igra nekoliko godina. Nedavno je pronađeno nekoliko grešaka. Kada igrate igru i postižete golove, golovi se odražavaju, a onda se ispisuju!!! To nije fer!!!!! Riješiti problem!!!!!!
kuac kucina pida pidetina
Dobra igra.Nekada je teško pobijediti ali je ok
Brawl stare je bolji
Vrlo dobra grafika i mehanika. Gotovo stvarno! Volite sustav nagrađivanja i njegovu prilagodbu. Preporuka za sve ljubitelje nogometa.
Volio bih da riješe problem nepovezanosti s igrom zbog pogreške u igri, a da i dalje gubim svoju okladu u tom procesu.. osim gubitka novčića koji je potreban za igranje utakmica.. igra je zabavna.
Gađanje mete postaje dosadno nakon dan-dva. Igra slobodnih udaraca je dobra, ali točnost udarca i grafika gdje lopte idu je prilično loša. Linija trojektorije od vašeg kretanja je prilično pomaknuta i ponekad se savršeno postavljena lopta u gornjem kutu registruje kao van. Također puno prekida veze s poslužiteljem pa budite spremni trošiti novčiće na igre koje nikada nećete imati priliku igrati ili završiti. Nedavno dodane pauze za oglase uništile su sve miniclip igre koje igram.
To je zabavna igra, ali postoji greška u kojoj se igra zamrzava nakon što ste već platili startninu i zbog toga sam izgubio puno novčića, također je utrka pucanja namještena kada konačno pobijedim u igri, nasumično me izbaci van a da mi ne daš svoje novčiće 😡😡😡
Stalno se isključuje i vraća vas na početni zaslon i ne dobivate natrag novčiće koje ste upravo igrali, to se događa često i neugodno je posebno kada igrate na najvišoj razini. Ne znam zašto pucam punom snagom i lopta ne ide tako brzo kao što prevlačite, ponekad ide, ponekad ne, kada igrate na računalu, namjerno vas tjeraju da izgubite, prije nego što pucam, golman već skače i zna gdje pucam. Zašto ponekad kada zabijem, to mi govori da je lopta aut
Stvarno se umorim od pridruživanja igri koja košta 2500 ili više, a onda se smrzne i izgubim novčiće 😡
Smeče laže laže laže laže čisto smeće put ne instalirati požaliti ćeš put put puj
Jbt nemoze se niti shootat idioti jedni
najbolja igra ikad ako želiš igrati nogomet ovo je igra za tebe jer možeš biti golman i možeš pucati i tu su mete i još mnogo toga volim ovu igru
Zaostajanje! Sjajna igra, jedna od najboljih nogometnih igara vani, a ima puno trash igara, vjerujte mi, isprobao sam stotine! . 😎 ALI! Ozbiljni problemi zaostajanja u utakmici, vratari se ne kreću ili skaču u pravo vrijeme! To nije moja veza. Događa se dosta. Molim vas da li se ovo može popraviti? Kako to kvari inače Ace igru u kojoj želim uživati znajući da ću imati poštene šanse za pobjedu u nekim partijama. Miniclip morate ovo riješiti jer sam siguran da ćete dobiti više virki😔
Volim ovu igru jer je moja strast igrati nogomet ⚽️
Voljela bih da ova igra bude neograničena igra ne samo 150 može igrati jer mnoge pogreške neke već idu u pogrešku kako igrati više. Keep error
Football Strike: Online Soccer Спортни pkmc
Uziva sam
Igrica je supwr sam se golman nelada baca bezveze i to smeta
mutavci sugavi uzelo mi 10000 para jer je suparniku bloka internet koga vi zajebajete
To može biti zabavna igra, ali dosta zaostaje. i teško je nadograditi lopte i vještine. Ako igrate ovu igru, budite sigurni da vam ne stižu obavijesti jer će vas zbog čudovišta kašnjenja izgubiti hrpu kovanica. Reći ću kad bude dobro, može izazvati ovisnost. Ali greške se moraju riješiti. Trebam svoje novčiće natrag!
Igra je bila zabavna....sada se stalno ruši od ovog novog događaja. Molimo popravite i dajte 5 zvjezdica
Pa špagu
To je tako sjajna igra i izgleda kao pravi život tako sjajno iskustvo za mene i djecu da naučimo igrati nogomet. Jako volim ovu igru, radit ćemo
Bubble Shooter Mania - Blast თავსატეხი ygyb
Super