Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 0:56:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повече всички хак ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors 2022 version ▞▞▞
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors Action vnst
Всички реклами бих дал по три, но рекламите и понякога дори не мога да заредя и не купувам абонамент или каквото и да било, за да спра тези реклами разработчиците, ако искате 3 -5 звезди, оправете тези проблеми и безплатен абонамент или ултра незабавно гоку би било хубаво.
Много qka игра
Наистина забавна игра и ми харесва, защото можете да играете онлайн и офлайн
Защо... толкова... много... реклами... Момчета, хайде... моля, спрете с всички реклами. Защо след всеки един мач, преди мач, по време на всичко трябва да има реклама. Не правите ли достатъчно пари от микро транзакции, за да спрете с тази непрестанна глупост? Деинсталиран, 1 звезда в най-добрия случай.
Обичам тази игра, но е лесна, завърших играта wole за 1 ден, но е толкова подобна на драконова топка
Видеото го направи да изглежда толкова готино, но всъщност е просто неприятно. Вашият боец има само комбинация ръка за ръка и не може да лети...
မောင်သန့်ဇော်ဦး
Абсолютно невероятно е, че следва историята на be perfectly, просто ми се иска да има конкретната трансформация, но като цяло това е красива игра и наистина забавна 😁
Bad Piggies Slagalice qwtf
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors ઍક્શન snto
Хубаво и всичко
Най-лошата игра, когато победите fizea golden, трябва да получите golu super sayin 2, не разбирайте това
Рона и 5-та
Искам, харесвам, обичам Героите Наруто Шипуден Минато Намикадзе, Самурай х Кеншин Химура
НЕ Е ЗЛЕ. ОБИЧАМ ШОСА НА ИГРАТА, НО МРАЗЯ МАЛКИТЕ БОЙНИЦИ
🤢🤢🤮🤮🤮😑😑😒😒🙄🙄😐😐
Дори няма да отвори играта, всеки път, когато опитам, просто ме извежда на началния екран
Хубава игра, но трябва да има повече говорещи
Това е добра игра
Невероятна тази игра има страхотно съдържание и е полезна с идеите за дизайн и движението на Stick Man! Също така е проблем, когато опонентът ви използва ход и вашето зареждане не ви дава мания, можете ли да поправите това, моля. И ултра хората не се докачат, моля, можете ли да поправите, че това е невероятна игра с много потенциал .Преди играх тази игра и беше доста забавна, но ми се иска да е все едно можете да запазвате собствените си акаунти и да имате всичките си Super Saiyans и неща като тази игра е толкова забавна, независимо от това, че разработчикът е най-добрият и плюс тази игра е всичко за битките и където и да сте Разработчик, можете ли да го направите повече безплатни, благодаря ден 7
Харесвам тази игра
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors Δράση pfx
Тази игра е добра, но ми хареса Stick Fight Shadow Warriors. Но това може да бъде добре, ако вие, момчета, добавите някакъв добър режим на история и онези първокласни герои, които могат да бъдат закупени само с пари, така че ако вие ще успеете, като направите краен дуел и искам актуализация за мултиплейър
Уау, благодаря
Не е много лошо, че причинява само битки и получаване на charectors тази игра също имаше модификации безплатно, това е като получаване на нови charrectors и изравняване, определено харесвам тази игра, така че й давам 5 🌟 звезди
Добре е
Изрита ме, когато се зарежда
1, защото инсталирането на играта беше толкова дълго
Обичам играта, но има още добавки
Страхотно е, но не можеш да се биеш във въздуха и по някаква причина няма 3 срещу 3, просто е 1 на 1
Има много реклами, но ако изключите вашите данни или Wi-Fi и или и двете, няма да получавате повече реклами
छृऋधनहहवध
Това е най-добрата игра на драконова топка. Купих нов боец като Gomu ssjgod, gomu ssj blue и Gomu ultra. Очакват ви много приключения. Благодаря ти.
Играта е интересна
Давам му три звезди, те свършиха добра работа, когато направиха тази игра, но лошото е, когато се бия с когото и да е и те са на път да ме довършат, винаги се опитвам да се отдалечавам, но играта е добра, давам на момчетата луди реквизити
Всеки път, когато си купя боец, той не издържа повече от един ден
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors ઍક્શન snto
Обичам играта, супер забавна е и просто я обичам, но имам нужда от повече реклами, защото искам да взема повече скинове
Направих плащания за тази игра, никога не ми дава играчите и бях като уау
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors Δράση pfx
Харесвам тази игра и нито едно от двете
Хубава тема на играта е Best and Janath първата половина и 2Janath и ти също липсваш момиченце, което Janath те обича и членовете на семейството ти към теб скъпа заявка за приятелство 2за 929 и