Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 0:59:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код многих токена ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се ова игра, али то може бити опција да се поново игра након завршетка свих нивоа.....тако да можемо да играмо на различитим нивоима .. претпоставимо да играм у режиму духова 👻 желим да играм исто на лаганом, тешком и на екстремном нивоу ...ово је један недостатак ове игре...
Здраво зла сестро, фиока кревета није отворена, поправи ову грешку
Evil Nun: Horror at School Spillehall omr
Степениште у соби зле часне сестре 2 разреда је исто као и ова игра
Игра је супер истраживачки режим. Али многе грешке. Не могу да пронађем уље у игри
Нажалост, деинсталирао сам и дао му 1 звездицу због чињенице да га је ово ново ажурирање уништило. Каже да имам +99999 новчића и ништа се не учитава и сталне рекламе. Штета пошто је ово била најбоља утакмица у дуго времена, требало је да остане таква каква је била.
фантазира игрица само ако ми дате да играм онда ће бити уреду а мислим
HAWK Galaxy Shooter Alien War mod apk (Šteta) v28.1.2070 - VIP ...
Здраво господине, ја сам ваш велики обожаватељ. Много ми се свиђа ова игра! После доградње ништа се није променило само је дошло нешто оружја и декора. Решите овај проблем. Хвала вам
за многе грешке у овој игри, побољшајте грешке
Веома лепа игра. Свиђа ми се. Побегао сам у свим режимима.
Ново ажурирање је тако лоше 😞 Не свиђа ми се. Скинуо сам ову игру јер желим поново да урадим сву колекцију маски када је преузмем и почнем да играм, али моје искуство је тако лоше да су све мисије већ обављене и тајна врата су већ отворен Играо сам је пре неколико месеци и волео сам ову игру раније, али сада мрзим ову игру 😞😞😞
Волим ову игру. Имам 4 завршетка 1 главна врата 2 ауто са младом монахињом 3 бекства из балона и 4 канализације
Заиста волим ову игру и завршио сам је, али не могу поново да почнем игру од нуле. Деинсталирам па поново инсталирам, али то је иста игра и желим поново да играм игру, али сам све завршио. Можеш ли ово поправити? Молим те, и мој пријатељ има овај проблем, игра не почиње од нуле да бисмо могли да завршимо и поново играмо
Мрзим то! сваки пут када почнем да се окрећем, увек ме врати на почетни екран, поправи ову грешку блаблабла ха.! Променићу рецензију ако успе!
Install the latest version of Shadow Vucko : rush fight 2 APP for free. Posle milicije koja nije mogla da se ... Evil Nun: Horror at School. 4.3126.6MB.
Цоол игрица кеплерианс Волим све твоје игре и зла монахиња ми је омиљена, завршио сам је два пута и нови завршетак канализације је био тако забаван и загонетан такође молим те 🥺 можеш ли објавити трејлер за ице сцреам 6 следеће суботе, чекам га целе недеље и све суботе
Pango Pirate : Adventure game ผจญภัย bqvs
Буквално је као бака, и заиста није толико занимљиво.
Супер је игрица
Забавна хорор игра. Играм је сваке недеље. Дао сам овој игрици (Оцена ове ИГРЕ !!!!) 3 звездице јер, понекад монахиња (зла монахиња) закуцава зидове, врата и заглави се за било која врата, зид или кревет . Она (Зла монахиња) је хорор легенда Има неколико проблема у игри, тражим од програмера да поправе неке проблеме, ако бих му дао 1 звездицу, ја бих (Без увреде) Хвала
Evil Nun: Horror at School Arkada scia
Ова игра је веома невероватна, али ужасна 👌👌👌
The nun packed all her apparel in one small suitcase. ... (c): Make the new student feel at home in your school. ... (A. Christie, Evil Under the Sun).
Evil Nun: Horror at School Spillehall omr
Ова игра је једноставно невероватна, али проблем је грешка. Понекад због грешке морам да играм игру од почетка. Зато вас молим да поправите овај квар.
Ово је заиста забавна игра, играм је дуго времена и има много игрица! Једини проблем је што има доста кварова (монахиња се заглави на стварима, квар споља, итд.) Такође волим различите модове и поглавља. И радња!
Evil Nun: Horror at School Аркаде qre
Оценио бих ово пет звездица за невероватан први рад новијег програмера, заједно са добром графиком и игром, ако крај није немогуће постићи... Буквално не можете да прођете поред мини-играонице Гумбалл Гун, пробао сам је стотине пута ... Нажалост, никада нисам успео да завршим маску због овога
Веома хорор игра коју не могу да погледам јер је игра мистериозна, али уопште ужасна
То је забавна игра, али изузетно заостаје. Има грешку где, кад год померим екран, не прати.
Evil Nun: Horror at School Аркаде qre
толико заостаје. а када заостаје теже је играти. иако је ова игра веома забавна. заостајање чини да желите да избришете апликацију 💧
Није ми се свидела ова игра јер је била претешка и има много реклама. Када будем победио у огласу ће доћи дух убиће ме. Ово је била јефтинија игра
ДАЈЕМ ЈЕДНУ звездицу Јеремија ИГРИЦА ми се не свиђа досадна МИ ЈЕ АУ ГЛУПА ОНА ЊЕНА СЕСТРА Ме нервира Јер кад удјем У КОМДИ ОДМА Ме Избаци сам да ме ПУНООООООООООООООООООНЕРВИРАААААААААААААА 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡😡🤬🤬😡🤬😡🤬 😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬🤬😡🤬😡🤬😡🤬🤬🤬😡🤬😡😡🤬🤬😡🤬😡🤬😡😡🤬🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬🤬😡🤬 😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬🤬😡🤬
то је добра игра, али само 3 звездице јер врло често квари 😭😫 молим вас учините нешто да зауставите кварове
Преузмите Slendrina: The Forest АПК 1.0.3 Андроид за ... - APK4K
Ms 158 marie curie middle school, Chris colfer is really gay, How to make a star out of ... The upsetters return of django, Resident evil 1 scary moments,
кад год се појави реклама, игра се само руши и морам да је поново покренем. од ажурирања. плз поправи то.