Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 1:05:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Dream Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Dream Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Dream Blast 2022 version ▞▞▞
Veľmi sa mi páči táto hra. je až príliš jednoduché omylom minúť mince na pokračovanie v hre. Bol by som rád, keby tam bolo "si si istý?" ochrana tlačidla po stlačení ikony :play on?".
Táto hra je sériou nekonzistentných zážitkov.Dostanete bonusy v závislosti od toho, koľko guľôčok sa dotýka, keď ich zničíte, ale nikdy nemôžete skutočne povedať, či vám hra dá „dostatočne blízko“ alebo nie za okolností, keď sa presne nedotýkajú. Získavate tiež XP a získavate úrovne, ako postupujete, ale je to ľubovoľné, pretože XP získavate len za dokončenie etáp, takže každý na určitom stupni nazbieral rovnaký počet XP a má rovnakú úroveň. Keď dokončíte fázu, hra prejde procesom vyhodenia do vzduchu všetkých bonusových figúrok a vyčistením hracej dosky, aj keď tam nie je žiadne skóre a je to len strata času. Celkovo vzaté, nič zvláštne okrem licencie „Angry Birds“.
Milujem túto hru! Milujte zvuky a grafiku! Žiadne vyrušovanie 😁
Angry Birds Dream Blast Réflexion zqd
10/10/21 Obrovská, vynútená aktualizácia...ODINŠTALOVAŤ!!! Ďalšia obrovská vynútená aktualizácia pre nič za nič! Každý nemá neobmedzený priestor. Táto hra sa mi veľmi páči, ale pri ďalšej vynútenej aktualizácii ju odinštalujem!!
Skvelá zábava a trochu ťažké
Hra ma baví. Zamestnáva ma to a pomáha mi plynieť čas.
Škoda že to nemá trofeje Google Play ☹️
Pohode
ok
Veci, ktoré dostanú vašu aplikáciu jednu hviezdičku! Reklamy, ktoré sa nepodobajú skutočnej hre, na ktorú sú údajne určené. Práve som si pozrel reklamu a s istotou viem, že žiadna zo zobrazených hier v skutočnosti nie je v hre. Lži.
Návykové, ale frustrujúce. Skvelá hra, ale trvá príliš dlho, kým získate viac životov a tak ďalej. Mohol by som hrať túto hru celý deň, okrem toho, že táto hra nie je nastavená na nadmerné hranie. Nestrácajte čas s touto hrou. Mal som to mesiac, potom som to už nemohol vydržať. Ak by bolo viac životov (10 namiesto 5) alebo by sa regenerovali rýchlejšie (každých 10 minút namiesto každých 30 minút) alebo dokonca častejšie žiadali o viac životov a bolo jednoduchšie získavať bonusy, bol by som späť v tepe.
Je to neformálna pop-em hra. Pekná animácia a hlavolam na strednej úrovni znamenajú viac zábavy a menej frustrácie. Problém pre mňa je, že na úrovni 96 sa hra zablokovala. Životy sa už neobnovujú, čo znamená, že nemôžem hrať. Poslal som dve správy vývojárom, ale nič som nepočul. Hra je teraz nehrateľná, čo je škoda, pretože dovtedy bola dobrá.
Úroveň 3749 je doslova neprekonateľná. Potrebujete vyčistiť 40 sklenených blokov, ale iba 39 z nich sa objaví. Nemôžete použiť ani peniaze, aby ste sa cez to dostali, pretože nič z toho, čo by ste mohli urobiť, by nesplodilo chýbajúcu položku. Tiež sa to nestalo prvýkrát...
Nie je to zlá hra. Dal by som 4 hviezdičky, ale 2 hviezdičky strácajú pre zavádzajúce reklamy. Je mi z toho taaak zle. Bol som hráčom už dlho a videl som reklamu, vďaka ktorej to vyzeralo, že existuje nová hra Dream Blaster. Klamlivá reklama ma tak nahnevala, že som hru odinštaloval aj keď som hral už vyše roka. Už nechovám žiadnu hru, ktorá využíva klamlivú reklamu.
Táto hra je trochu zábavná. Nemám potuchy, kto vydáva hlas červeného vtáka, ale jeho „zvuky, vrčanie, jačanie a tak ďalej“ sú ako zvuky 12-ročného chlapca a zakaždým, keď nejaký počujem, sa zasmejem. Roztomilá hra na trávenie času. Jednoduché hrať a celkom zábavné.
Táto hra je nádherná 😍 ta grafika je mega
Angry Birds Dream Blast Atjautības spēles btu
Angry Birds Dream Blast je veľmi zábavná hra a je úplne iná v porovnaní s väčšinou troch hier. Hra je trochu brzdená niektorými bežnými free to play praktikami. Recenziu na túto hru a ďalšie recenzie hier Google Play, ktoré som napísal, nájdete na mojom blogu. AndroidGamingFox
Myslím, že má zmysel platiť za hry. Ako by sa inak vývojári vrátili k investíciám? Je to obchodný model. Nie je na tom nič zlé. 4 hviezdičky je preto, že po zaplatení zosilňovačov stále nemôžem prejsť úrovňou. Teraz sú to len hlúpi ľudia. Všetci vieme, že hry sú zmanipulované, nech ste v tom akokoľvek dobrý. Nechajme to z cesty a poďme ďalej. Nechajte ma prejsť!!!!
bolo to skvelé až do úrovne 141 a začalo mi oznamovať aktualizáciu na ďalšie úrovne. Obchod Google Play nezobrazuje žiadne nové aktualizácie. vypnite hru a reštartujte telefón. stále mi nedovolí pokračovať v hre. nemôže robiť nič okrem prijatia aktualizácie hry. jeden veľký kruh sa nič nezmenilo. Je smutné, že nemôžem hrať ďalej, ale bola to zábava, kým som mohol
Super hra.ale od kedy sa tam ukazuje ten znak ze najlepsia hra.tak mi ju len nacita a potom sa sama zrusi.takze sa mi neda ani hrat
Jediný dôvod, prečo som sklamaný z poslednej aktualizácie, ste sa zbavili mojej schopnosti odinštalovať hru a potom ju znova nainštalovať a nechať ma začať znova na úrovni 1. Na rozdiel od mnohých ľudí nie som super súťaživý a mám dve veľmi intenzívne práce, ktoré si vyžadujú veľa mozgového času. Len večer potrebujem niečo, čo si nevyžaduje žiadnu mozgovú funkciu. Neznášam dostať sa na úrovne, ktoré mi zaberú niekoľko dní, kým sa cez to dostanem. Moja sťažnosť je iná ako väčšina ostatných.
Príliš veľa zábavy! Nemôžem to položiť, kým sa nedostanem na ďalšiu úroveň. Angry Birds to opäť zasiahlo z parku.
Je to dobrá hra na stiahnutie a hranie. Jediná vec, ktorá mi vadí, je, aké hlúpe sú normálne úrovne, keď máte neobmedzené životy a keď hru chvíľu nehráte, úroveň je taká jednoduchá. Prečo vývojári hier robia také hlúpe chyby. Oh, nie je, je to tak, aby hráči mohli pokračovať v hraní hry
V hre úrovne 111 sa hovorí, že aktualizujte hru na novú úroveň a v obchode Play nie je žiadna aktualizácia.
Hrané každý deň po dobu 3 rokov, bez reklám, pokiaľ si nepozeráte videá pre ďalšie životy
Môžem úprimne povedať so všetkou vervou a vervou, že táto hra jednoducho je zatiaľ najlepšia!!!! 5 hviezdičiek
Je to zábavné, ale som na úrovni 111 a hovorí mi, aby som aktualizoval, ale nemôžem ani aktualizovať, stále mi posiela BK na aktualizáciu
Ak ste uviazli na určitej úrovni, pokračujte v prehrávaní bez toho, aby ste sa skutočne snažili. Táto „hra“ je úplne o tom, aby ste si kúpili veci a nakoniec sa to stane len magicky. Po pár týždňoch sa začneš nudiť, no stále si užívaš rozmach a uvidíš, čo je múdre na ďalšej úrovni.
Zábavné, ale také ťažké, že sa z toho stane chytenie peňazí. Odinštalované.
Docela cool návyková hra. Tak návykový, že som sa dostal na úroveň 61 jedným ťahom, teraz mi to hovorí, že musím aktualizovať ďalšie úrovne, ale nie je k dispozícii žiadna aktualizácia? Len mi to dáva možnosť "otvoriť", čo ma vráti späť do hry, ktorá potrebuje aktualizáciu.. 🤔🤔
Sweet Crossing: Snake.io Казуални elqg
hra by mala vysoké hodnotenie, ale úrovne sú nekonzistentné. niektoré sú náročnejšie ako iné. Potom sú niektoré úrovne nemožné bez míňania mincí. Zdá sa, že bankovníctvo akéhokoľvek druhu vás znevýhodňuje. Koniec koncov, nie je to skvelá hra.
Veľa zábavy, ale môžete povedať, že je nastavený tak, aby z vás dostal čo najviac peňazí.
Aktualizácia 24. januára!!! Vaša nedávna oprava pokazila tlačidlo zatvorenia v okne pokračovať v hre o mince! Chcel by som vedieť, prečo má návod z mája 33 ťahov pre úroveň 1018, ale ja ich mám len 30. A prečo sa niektorým ľuďom niekedy ponúka možnosť pozrieť si video o 3 ťahy navyše, ale nie každému? Našiel ďalší. Návod na úroveň 1069 má 24 ťahov, ale ja ich mám len 17. Som rád, že ste zbabrali všetky úrovne, aby ste z ľudí mohli vyžmýkať skutočné peniaze. Úžasná spoločnosť ste všetci.
Angry Birds Dream Blast Łamigłówki jeah
Zábavná hra, ale za hranie sa rozhodne oplatí. Tiež sa mu páči, že vám nedá silu, keď stlačíte 4. Kvôli tomu som prehral toľko hier. Robí to aj v ich ďalšej hre Sugar Blast.
Príliš veľa nezmyselnej animácie medzi úrovňami. Žiadna výzva.
Táto hra... Bol som zaseknutý na úrovni už pár týždňov. Je to tak zmanipulované, že vám to nedovolí vyhrať, keď chcete. Dobre teda, aj tak je to žrút času. Od víťazstva ma delia 2 ťahy a zostáva mi 5 ťahov. Potom BUM. Hra sa zavrie... myslím, že je to na hovno. Túto hru už nevydržím. Viem, že v podstate všetky mobilné hry sú stratou času, ale táto zničí všetko ostatné.
Jednoduché, zábavné a návykové!