Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 1:08:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2022 version ▞▞▞
Tai geras žaidimas, bet tai turi būti kontroliniai taškai, aš turiu jį vieną mėnesį ir vis tiek negaliu įveikti 10 lygio, nes nėra kontrolinių punktų. Jei kitame atnaujinime nėra kontrolinių taškų, aš ištrinu žaidimą.
kiekvieną kartą, kai noriu braukti, kad jis bėgtų greičiau, jis arba šokinėja, arba slysta, kai noriu priversti jį eiti lėčiau, JIS ARBA ŠOKIA, ARBA ŠLIUOJA...žaidimas buvo toks pats nuo pat pradžių, statybvietėje yra lygis, kuriame medžiotojas mirtų nuo peršokimo į kitą platformą, ištaisykite šią klaidą
visai patiko tik kaikuriu lygiu negaliu pereiti. siųsjites tie kuriems patinka gatves. :--D
Žaidimas geras, bet labai letas, ir lagina man ;|
Man patinka šis žaidimas. Bet tai man neatsako. Galiu braukti aukštyn apgaudamas triuką ir jis neatliks gudrybės, arba braukiu šonu, kad pagreitinčiau, ir jis slys. Tikrai žinau, kad tai ne mano telefonas, mano telefonas yra gana naujas ir niekada anksčiau neturėjau šios problemos. Ši problema man sužlugdė žaidimą, nes norint gauti naujų triukų, reikia turėti monetų, o norint gauti maksimalų monetų kiekį, reikia turėti trijų žvaigždučių lygį. Fiziškai neįmanoma be atsako. Pataisykite tai!
„Vector“ yra įdomus, arkadinio stiliaus žaidimas, kuriame jūs esate išskirtinis laisvas bėgikas, kurio sistema nesulaikys. Žaidimas atsiveria su vaizdu į totalitarinį pasaulį, kuriame laisvė ir individualiai yra ne kas kita, kaip tolima svajonė. Tačiau laisvalaikio širdis yra stipri, ir jūs greitai išsivaduojate. Bėgti, šliaužti, čiuožti ir lipti naudodamiesi nepaprastomis technikomis, paremtomis miesto nindzių sportu Parkour, o tave vejasi „Didysis brolis“, kurio vienintelis tikslas yra tave sugauti ir atnešti.
Valdikliai yra šiukšlės, kai bandyčiau sustabdyti, jis slystų ir sulėtintų mane, o kai ruošiausi atlikti misiją, persekiotojas teleportavosi tiesiai prieš mane!!
Mobile Legends: Bang Bang Ação uit
Neabejotinai mano mėgstamiausias žaidimas. Yra tik viena problema: sąsaja siaubinga, reikia būti itin tiksliam, kad bendrautumėte gerai, bet be to, viskas puiku
Kai parsisiunčiu ta zaida yjungiu ir isijunge:O
Geriausias parkūro įkvėptas veiksmo žaidimas! Vektorius leidžia išsilaisvinti ir bėgti! „Vector“ yra įdomus, arkadinio stiliaus žaidimas, kuriame jūs esate išskirtinis laisvas bėgikas, kurio sistema nesulaikys. Žaidimas atsiveria su vaizdu į totalitarinį pasaulį, kuriame laisvė ir individualiai yra ne kas kita, kaip tolima svajonė. Tačiau laisvalaikio širdis yra stipri, ir jūs greitai išsivaduojate. Bėgti, šliaužti, čiuožti ir lipti naudodamiesi nepaprastomis technikomis, paremtomis miesto nindzių sportu Parkour
Geras game bet tikrai kas nemoka žaist tie ir stume
TRAVELITE Vector didelis lagaminas 72049 77cm. Kaina 119,95 €. 99,95 €. Akcija! Sutaupote: 20,00 €. SKU: 0000026073. Prekės aprašas: TR_72049 04 VECTOR 4W
Tai geras žaidimas, bet stenkitės sunkiai
Man labai patinka šis žaidimas, o grafika tikrai gera. Tiesiog jaučiu, kad jame daugiau dėmesio skiriama premijų kubeliams gauti, o ne mėgavimuisi žaidimu. Tai iš esmės verčia jus gauti visus kubus, kad gautumėte 3 žvaigždutes, o jei to nepadarysite, negalėsite pereiti į kitą lygį. Kartais jie turės gauti kubelių, kurių, atrodo, neįmanoma gauti, todėl jūs tiesiog įstrigote tame lygyje, kol išsiaiškinsite, tas pats pasakytina ir apie visą žaidimą, kurį turiu aš.
super triukai kokius matau
blogas valdymas. visada daro neteisingus judesius, kuriuos liepiu daryti, jis slysta, kai noriu pašokti ir šokinėja, kai noriu sprukti. tai ne mano įrenginys, nes žaidžiu MCOC ir puikiai veikia su tuo žaidimu. tai tiesiog blogas žaidimas. nešvaistykite laiko.
Puiki idėja, bet siaubinga, valdikliai lėtai reaguoja. Tu bandai čiuožti ir vaikinas suklumpa, tu bandai šokinėti ir jis suklumpa, medžiotojai gali tave smogti iš 10 pėdų atstumo, o tavo ypatingi sugebėjimai neveikia.
Supistas zaidas nachui nesisiuskit
Puiki grafika. Gera istorija. Vienintelė problema yra valdikliai. Kai bandau įsibėgėti, personažas slysta. Kai pagreičio metu bandau šokinėti/slysti, jis stabdo. Išspręskite šią problemą, nes tai labai sugadina žaidimą. Dėkoju.
Nesamonė
Jei valdikliai būtų tvarkomi, būčiau įvertinęs 5 žvaigždutėmis. Kartais mano veikėjas slys, o ne šokins arba šokins, kai bandau bėgti. Vienintelis geras dalykas šiame žaidime yra nedažni skelbimai. Tikiuosi greitai sulaukti šio pranešimo.
tai buvo baisūs nepraleidžiami skelbimai be jokios priežasties! ir net kai pereinu lygį, tai neleis man žaisti kito!!! pataisyk tai dabar, prašau. Man patinka žaidimas, jis nėra sukurtas taip, kaip daugelis žmonių to nori
Tas pats čia. Iš esmės norėčiau, kad žaidimai, kuriuose mokama už laimėjimą, man pasakytų, kad jie yra prieš atsisiunčiant. Aš tik vaikas. Negaliu mokėti už žaidimus. Ir vėl ir vėl žaisti tuos „sunkius“ lygius, siekiant į priekį, yra skausmas.
nemokamą internetinį „Visio Converter“
Nereikia įgūdžių. Viskas priklauso nuo bandymų, klaidų ir atminties. Savotiškai pasikartojantis. 2 žvaigždutės.
Geriausias žaidimas, aukšta grafika gera, laukiame 3 vektoriaus, bet tai yra daugiau nei geriau
Tai buvo tikrai geras žaidimas, o lygiai nėra tokie sunkūs ar neįmanomi, tai priklauso nuo jūsų žaidimo ir baigiau visus lygius, įskaitant medžiotojo režimą, man taip pat patiko išbandyti juokingus bandymus užsidirbti pinigų naujiems triukams ir taip pat erzinti Hunter lol ir garsas, kai jie tikrai stipriai atsitrenkia į sieną, kad tu mirsi iš šoko, bet nepamiršk įjungimo, kuris nuves medžiotoją toli toli, ir tai tikrai džiugina ir juokinga, todėl tai 10/10 lol
Vector 2 Premium Spillehall cqhd
bra vektorius statusas T sritis fizika atitikmenys: angl. bra; bra vector vok. bra, n; bra Vektor, m rus. бра, m; бра вектор, m pranc. bra, m;
Ei, žaidimas geras, bet padarykite jį šiek tiek mielu ir lengvu, pabandykite įjungti šviesas, ačiū.
Šis žaidimas yra nuostabus, jame yra daug parkour triukų ir jį lengva valdyti. Medžiotojo režimas yra gana sudėtingas, bet vis tiek nuostabus. 5 žvaigždutės!!!
Žaidimas šaunus, o grafika puiki. Vienintelė problema, kurią radau „Vector“, yra tada, kai neįveikiau lygio arba negaunu 3 žvaigždučių, aš negaliu išlaikyti lygio. Tai gerai. Bet kai įveikiau tą lygį po to, kai išbandžiau Daug, aš suprantu, kad dar neturiu galimybės pereiti į kitą lygį. Man tai yra problema. Noriu pasakyti „Nekki“, kad jis ką nors padarytų.
Geriausias kada nors sukurtas parkour žaidimas, toks tikroviškas, o grafika tiesiog žudo... man labai patinka, kaip atlieku triukus... prašau, pabandykite atnaujinti daugiau vietų, pvz., bent išgyvenimo režimą begalinis bėgimas arba slaptos grindys ...yra gana daug gudrybių, bet prašau pabandyti pridėti daugiau gudrybių, nes aš žaidžiu šį žaidimą nuo 2018 m., todėl jį tikrai reikia atnaujinti... dabar labai ačiū už tai nuostabus žaidimas n plz, stebėk mus su nuostabiais talentais...
Žaidimas „Neblogas“. Tik toleu labai sunku level nepereisit
Man patiko šis žaidimas, nes šis žaidimas turi gerą optimizavimo kokybę. Labai patenkinta 🌝🌝🌝🌝🌝
Vector.CrossProduct(Vector, Vector) Method (System.Windows)
Vector Ink: Illustrator, Shape Builder, Design - atsisiųsti nemokamą „Android“ programėlę mobiliajam įrenginiui. APK failas.
Norma
Vector Žaid. automat. vbru
Puikus žaidimas, kurį mačiau, buvo panašus į tą, kurį žaidžiau kompiuteryje, bet graži grafika ir patinka šešėlis, graži grafika ir kaip šešėlis, bet gražus
Jis turi tam tikrų klaidų, pavyzdžiui, kai aš slystu žmogus šokinėja. Amd kai aš šokinu, jis slysta. Taigi nuo seno tu net neatnaujinai sio zaidimo.... man vektorius patinka labiau nei antra dalis.... tikiuosi ka nors padarysi nekki . 😂🥰
Pradžios seka nuostabi – tikimasi, kad juos bus galima valdyti bakstelėjimu, braukimo valdymas vėluoja. Redaguoti: tiesiog perskaitykite atsiliepimus ir atrodo, kad tai problema, kuri neišspręsta 🙃
Tai tikrai puikus žaidimas. Skelbimai beveik niekada nepasirodo. Tačiau yra vienas dalykas, kurio aš noriu. Linkiu, kad žaidimo kūrėjai sukurtų žaidimą taip, kad galėtumėte išsaugoti pažangą skirtinguose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose. Dėl šios priežasties tai būtų penkių žvaigždučių, bet dėl šios priežasties jam skyriau keturių žvaigždučių įvertinimą.
Vector Arcade jln
Šis žaidimas yra nuostabus, bet jei galime žaisti su draugais, bet jis vis tiek bus neprisijungęs, šis žaidimas yra vienas geriausių žaidimų
– Patikrinimo punktų nėra. Jūs turite žaisti visą lygį vėl ir vėl. - Valdikliai blogai veikia greitai registruoja kaip skaidrė. – Duobės gali atsirasti bet kada ir niekada net nesužinosi.
Žaidimas geras, bet charakteris toks lėtas kaip vėžlys
Gan idomu
Tai smagu, bet 5 lygyje ir kai kuriuose kituose etapuose neįmanoma gauti kai kurių premijų, pvz., 5 lygyje, pradžioje yra premija, kurią bandžiau gauti 20 minučių ir negaliu jos gauti, kad ir kaip sunku aš bandau. Ps. Tai puikus žaidimas ir rekomenduoju žmonėms, kuriems patinka toks žaidimas.
Add vector design elements to your photographic images using the shape tools in Adobe Photoshop. Start with some simple shapes, and then combine them to create
Žaidimas neblogas. Keletas dalykų, kurie man nepatinka. Valdymo elementai kartais registruojami neteisingai, kai kurios papildomos dėžės yra sunkiose vietose, kai kurie lygiai yra kieti. Pavyzdys: 2-8. „Hunter“ režimas taip pat yra sunkus, nes Vektoriaus kartais neįmanoma sugauti arba jis beprotiškai padidina greitį, todėl Hunter režimu sunku išvalyti lygius.
Įdomus žaidimas, mano vienintelė problema yra ta, kad reikia atrakinti lygius su monetomis. Būtų geriau, jei įveikę vieną lygį atrakintumėte kitą. Nors tik mintis.
Ši programa niūri, kas 3 minutes ši kvaila programa nusprendžia užsidaryti. Jie vis naudojosi tuo pačiu pasiteisinimu, manydami, kad aš jais patikėsiu, todėl galbūt, jei kvailas kūrėjas nebūtų toks erzinantis, aš duočiau šiai programai 5 paleidimus.