Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 1:18:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Monster:Balls Blast Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Monster:Balls Blast Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar qiymətli daşları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Brick Monster:Balls Blast Game 2022 version ▞▞▞
BAŞLAMIR!
Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game Santai dnkh
Heyrətamiz top sındırmaq əyləncəsi!
Yaxşı oyun, həqiqətən oynamaqdan asılıyam.
əla
Pango Pirate : Adventure game Dobrodružné qga
Bunu sev!! O, tamamilə "Bounzy"-ni sudan çıxarır!
Boringgggg... Həqiqət odur ki, xarakterə nəzarət edə bilməz, ancaq sehr idarə edə bilər
tam axtardığım şey əla əyləncə
bir mərhələni təmizləmək, lakin enerji itirmək.
İstənilən mərhələni bitirdikdən sonra çoxlu reklam.
Gözəl oyun, 3 ulduz, çünki bəzən döyüşdə düymələr işləməyi dayandırır, böyük sehrlərdən, xüsusi sehrlərdən istifadə edə bilmir, hücumunuzu dayandırır ... Mükafat bonusu üçün videoya baxmağı seçə bilmirsiniz, amma sonra birinə baxmaq məcburiyyətindəsiniz hər halda davam etmək. Canavarların təsvirlərində böyük çap səhvləri. Bundan başqa, yaxşı vaxt qatili, sıçrayan top hücumu aspekti qənaətbəxşdir ... səhvləri düzəldə bilsələr, 5 ulduz alacaqlar.
Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game Casual vph
Mən bunu bəyənirəm, amma dondurursa və bəzən (tez-tez deyil) mükafat üçün xüsusi əlavəyə baxdıqdan sonra sizi mükafatlandırmır.
Hər missiya üçün aşağı pul üçün 1 ulduz və oyunu niyə yeniləmədiyinizə görə 1 ulduz Oyunu daha sürətli və daha çox pulla yeniləyin.
Mən ona 5 ulduz verdim, çünki heç bir problemim olmayıb, heç bir problem görməmişəm, yalançı reklam yoxdur. Oyun budur və onun dediyi şeydir və yükləmək həqiqətən əyləncəlidir!
indiyə qədər yaxşı
İndiyə qədər əyləncə
Bir çox əyləncənin adi tapmaca oyunlarından fərqli bir dönüşü var
həqiqətən həzz alıram. hamar oyun.
Möhtəşəm oyun!!! Əyləncəli və Asılı
Əyləncəli və asılılıq!
Ümumilikdə zərərsizdir, lakin reklam şəkillərinin oyunla heç bir əlaqəsi yoxdur. Son qəhrəmanın kilidini açmaq və hər şeyin torta çevrildiyi maksimuma çatmaq üçün təxminən 1 ay vaxt lazımdır. Mən layiqincə səviyyələrə çatdım, amma məğlub etmək üçün çoxlu dəstə və ya patron olmadan tez bir zamanda eyni olurlar.
Yalnız bir kərpic qırandan daha çox. Çox əyləncəli
Konsepti çox bəyənirəm, amma daha çox sehrli seçimlər və ya düşmənlərlə birlikdə maneələrə atmaq və s.
Sadəcə yerdən danışır
Əyləncəli vaxt itkisi
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir. Darıxdığım zaman bu kömək edir. Bu inanılmaz vaxt öldürücüdür və mən bunu tövsiyə edərdim.
İndiyə qədər maraqlı və əyləncəli
Mən xalsız oynaya bilməməyimdən xoşum gəlmir
çox reklam. hər səviyyədən sonra reklamlar.
Yaxşı oyun
Bu oyunu bəyənirəm, amma ona 4 ulduz verirəm, çünki ilk dəfə aldıqdan sonra onun sonsuz olduğunu düşünərək 2 dollarlıq "piggy bank" (2500 sikkə qənaət edən) şeyi almışam. Elə deyil... Ola bilsin ki, qaçırdığım bir xəbərdarlıq və ya izahat olub. Hər halda, bir daha almayacağam. Bu oyunda 2500 sikkə, bəlkə də 3 şey almaq üçün faydalıdır.
İndiyə qədər çox reklam yox əyləncəlidir 😊
Əyləncəli oyun. Kaş ki, divara ilk dəfə dəyəndən sonra səkdirmənin harada olacağını sizə göstərəydilər.. personajlar üçün bir az daha fərdiləşdirilə bilən seçimlər lazımdır, lakin əyləncəli vaxt keçir.
Oynamaq əyləncəlidir
Reklamları bağlamaq şansı olmadan yerləşdirməyin axmaq yolu
Zəhmət olmasa yaxşılıq əlavə edin.
Oynamaq üçün olduqca əyləncəli oyun. Çox gözəldir ki, siz qura və çoxlu xarakterlərə sahib ola bilərsiniz.
Topların üzdən sıçraması ... bu, daha ağıllı deyil. Mən sadəcə ora sehrli toplarla dolu üzləri doldururam
Mən ona toxunduqda dərhal oyundan çıxır. Oyun hazırda oynanılmazdır.
Böyük vaxt itkisi.
Bu oyunu sevirəm. Bircə sualım odur ki, brilyantları nə üçün istifadə edirsiniz?
bu, həqiqətən əyləncəli oyundur, onu sınamalı olacaqsınız
Oynamaq üçün sadə bir oyunda çox əyləncə. Qəddarlıq etmədən meydan oxumaq və asıldığınız zaman sizi qane etmək. Reklamlar ağırdır, lakin oyunu yarımçıq qoymur, buna görə də ümumi müqavilə pozmur.
Brick Monster:Balls Blast Game Nezahtjevne igre sei
Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game 캐주얼 게임 lhet
Vaxt keçirmək üçün yaxşı proqram