Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 1:21:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες αυξάνουν όλα ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
Σ κ α τ α
UNO!™ Παιχνίδια με κάρτες zeci
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο! Χωρίς σχεδόν καμία διαφήμιση, μπορείτε να απολαύσετε τα θαύματα του άγνωστου με τους φίλους σας. Παρακαλώ παίξτε αυτό το παιχνίδι!
Πρέπει να ελέγχετε τη διαφήμισή σας μεταξύ των παιχνιδιών. Μερικές φορές λειτουργεί περισσότερο από 1 λεπτό και δεν μπορεί να σταματήσει και δεν υπάρχει επιλογή για να το κλείσετε. Μετά από κάθε παιχνίδι πρέπει να κλείνω τα πάντα και να ξεκινάω ξανά. Είναι πραγματικά ενοχλητικό.
Ειναι η δευτερη μερα που εχω το παιχνιδι και δεν με αφηνει να μπω, φορτωνει λαι μετσ με πεταει στην αρχικη οθονη. Δεν αξιζει ουτε μισο στερι
2.5/5 παγωμένο και δεν θα περάσει από την οθόνη φόρτωσης μετά την τελευταία ενημέρωση. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι πολύ διορθωμένο με ΠΟΛΛΑ bots που λήγουν και ποτέ δεν καλούν uno (κάπως χάλια να έχεις ένα ως συμπαίκτη). Παγώνει πολύ κατά τη διάρκεια της σειράς μου που δεν μου επιτρέπει να παίξω το φύλλο που θέλω. Οι διαφημίσεις δεν με ενοχλούν πραγματικά. Εάν το παιχνίδι δούλευε, με λιγότερα bots, και δεν φαινόταν τόσο σταθερό για να σας κάνει να παρακολουθείτε διαφημίσεις επειδή όλα τα διακριτικά σας έχουν φύγει, θα ήταν εύκολα 5 αστέρια.
Έχω παρατηρήσει πολλές άλλες κριτικές που λένε ότι κερδίζουν μερικά παιχνίδια, χάνουν ένα και τελειώνουν τα νομίσματα. Αυτό θα συμβεί αν παίξετε το παιχνίδι στα 80x. Τι περιμένεις. Παίξτε έξυπνα και θα κερδίσετε αρκετά για να παίξετε τελικά 80x και να μην χάσετε την τράπεζά σας. Παίζω τρία διαφορετικά ονόματα, το ένα έχει σχεδόν 3 εκατομμύρια νομίσματα το ένα έχει 1,7 εκατομμύρια νομίσματα και το τελευταίο μου έχει 1,1 εκατομμύρια νομίσματα. Αν είσαι έξυπνος μπορείς να παίζεις για πάντα. Υπέροχο παιχνίδι αν ρυθμίσετε τον εαυτό σας. Στην αρχή έχασα πολλά αλλά τώρα μετά βίας χάνω.
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά τώρα δεν μπορώ να παίξω. Η εφαρμογή λέει ότι χρειάζεται ενημέρωση, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση στο playstore. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής.. το ίδιο θέμα.
Αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ είναι στημένο --- τουλάχιστον από την εμπειρία μου. Σίγουρα, μερικές φορές θα χάσετε και θα χάσετε κέρματα. Συμβαίνει. Αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να πάρεις τα νομίσματά σου πίσω. Εάν χάνετε περισσότερα νομίσματα από όσα κερδίζετε, είναι επειδή έχετε περισσότερα μπαλαντέρ στο χέρι σας στο τέλος του παιχνιδιού (ισοπαλία 4 χάνει ΠΟΛΛΑ νομίσματα). Αυτή τη στιγμή έχω περίπου 65.000 νομίσματα και τείνω να παίζω κλασικό x20, ωστόσο καταφέρνω με κάποιο τρόπο να διατηρώ ή να παίρνω περισσότερα νομίσματα.
Θα γράψω μέχρι να απαντήσω ο διαχειριστής.... Έχω χάσει 30.000 μέσα σε μια ώρα.. δεν αφήνω να πάρω νίκη,μου δίνει σκέτες αριθμούς και οι αντίπαλοι έχουν όλα τα +4 +2. Σκατοπαιχνιδο με ψευτικους παικτες. 8===Δ. ⬅️ βάλτο εκεί που ξέρεις με αγάπη και ευλάβεια
Είναι πολύ κακό παιχνίδι. Πολλά σφάλματα και άχρηστες ενημερώσεις. Η Αμερική απέτυχε παταγωδώς σε αυτό το παιχνίδι.
Μαίμου !....πολι μαιμου παχνιδι !....
UNO!™ Kortos rfzm
Διασκεδαστικό παιχνίδι με φίλους και πολλές δωρεάν ανταμοιβές, εκπληρώνει τον εθισμό μου στον τζόγο ακόμα και σε καραντίνα, εξαιρετικό για παιδιά
Μου άρεσε το παιχνίδι και η φιλική διεπαφή χρήστη. Αφού δεν έπαιξε για μερικές εβδομάδες και το ξανασήκωσε, αρνείται να με «επανασυνδέσει», εμποδίζοντας ουσιαστικά την πρόσβαση στο κεντρικό μενού. Περίμενα μερικές βδομάδες για να δω αν θα αλλάξει, το ίδιο θέμα. Απεγκατέστησα το παιχνίδι και το επανεγκατέστησα, το ίδιο θέμα. Επίσης, επιβραβεύτηκα με αρκετά πετράδια για να αποκτήσω ένα εικονίδιο προγράμματος αναπαραγωγής freemium, το οποίο δεν ίσχυε παρόλο που το επέλεξα. Δεν υπάρχει επιλογή να ανεβάσετε μια φωτογραφία προφίλ
UNO!™ Παιχνίδια με κάρτες zeci
Εντάξει, αυτό είναι απογοητευτικό, μου είπε να κατεβάσω την πιο πρόσφατη έκδοση και το έκανα τώρα, δεν θα με αφήσει να επιστρέψω στο παιχνίδι μου, απλά συνεχίζει να εμφανίζεται λήψη και έξοδος Το έχω ήδη κατεβάσει 5 φορές αυτό είναι ηλίθιο, διορθώθηκε το σφάλμα και καλύτερα να έχω και όλα τα καταραμένα μου νομίσματα
Το παιχνίδι λειτουργεί τέλεια, μου αρέσει να το παίζω, αλλά πρόσφατα μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να ενημερώσω την εφαρμογή για να παίξω.Λοιπόν, δεν δείχνει ότι υπάρχει ενημέρωση, και δοκίμασα την απεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση και εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ελπίζω να διορθωθεί..
Είναι σαν να παίζεις πόκερ με τα λεφτά που στοιχηματίζεις. Χαλαει το οαιχνιδι ετσι
Πολύ εθιστικό παιχνίδι αλλά αρνούμαι να πληρώσω. Η απεγκατάσταση και η εγκατάσταση είναι επιλογές.
Λέει ενημέρωση του παιχνιδιού χωρίς να υπάρχει η επιλογή ενημέρωσης, παρακαλώ διορθώστε το Δεν μπορώ να παίξω
Αγαπώ το παιχνίδι. Υπάρχουν περισσότεροι γύροι νέων ανθρώπων που μπορείτε να γνωρίσετε. Και, είναι πολύ διασκεδαστικό.. Αν δεν το έχετε. "Θα έπρεπε". χάνεις..
Το παιχνίδι είναι εντάξει το χρονικό όριο των παιχνιδιών είναι πολύ σύντομο γιατί στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού οι άνθρωποι περιμένουν όσο περισσότερο μπορούν, ώστε κανείς να μην μπορεί να προσπαθήσει να απαλλαγεί από όσα περισσότερα φύλλα μπορεί. Επίσης, κατέβασα αυτό το παιχνίδι πριν από δύο μέρες και είμαι πλήρως συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, αλλά προσπαθώ να φορτώσω το παιχνίδι και λέει να προσπαθήσω να επανασυνδεθώ ή να σταματήσω το παιχνίδι και απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το παιχνίδι και συνεχίζει να εμφανίζεται το μήνυμα για να μην μπορώ να παίξω άλλο. Διορθώστε αυτό το ζήτημα.
Είναι το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών.
Nn
Υπερβολική επανασύνδεση μετά την ενημέρωση προκαλώντας άσκοπη απώλεια παιχνιδιού και κερμάτων. Παρακαλώ διορθώστε
Συμφωνώ απόλυτα με μια άλλη κριτική σχετικά με τον χλευασμό και τον εκφοβισμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παίζετε το παιχνίδι για να κερδίσετε και με αυτόν τον τρόπο, οι άλλοι παίκτες τείνουν να σας πετούν άσχημα πράγματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όταν δεν τους πάει. Δεν παίζω για να είμαι κακός με κάποιον άλλο παίκτη και θα αποφεύγω να παίζω χαρτιά σε στιγμές που θα έπρεπε να παίζω απλώς για να είμαι καλός. Και, υπάρχουν φορές που απλά δεν έχετε άλλο χαρτί να παίξετε. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αποσπά την προσοχή και αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος της διασκέδασης από το παιχνίδι.
Η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Απλώς κολλημένος στην οθόνη φόρτωσης ανοίγματος εδώ και λίγες μέρες. Δοκίμασα απεγκατάσταση και επανάληψη λήψης αλλά το ίδιο πράγμα
Ειναι πολυ ωραιω αλλα για αυτους που δεν ξερουν να το παιζουν εχει μια βοηθεια δειχνει πχες καρτες μπορει να χρησιμοποιησει
Ρε παιδιά τι είναι το UNO εχθές έπαιξα με την φίλη μου UNO φανταστικα και σήμερα το απόγευμα το κατέβασα και καταλαθος έβαλα μια πολύ χαζί φάτσα και δεν μπορώ να αλλάξω την εικόνα🤔🤔🤔 άχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.
UNO!™ Kad seql
Λατρεύω τη νέα εμφάνιση και εξακολουθώ να απολαμβάνω το UNO!! Το καλύτερο παιχνίδι Πέντε Αστέρων, στο βιβλίο μου!!
Πληρωμή για παιχνίδι. Αφού τελειώσουν τα νομίσματα, πρέπει να αγοράσετε περισσότερα για να συνεχίσετε να παίζετε. Δεν υπάρχει "δωρεάν" λειτουργία παιχνιδιού. Αν και είναι διασκεδαστικό όσο διαρκεί, η καπιταλιστική στρατηγική κάθε παιχνιδιού για κινητά αυτές τις μέρες αφήνει μια ξινή γεύση στο στόμα μου. Απλά αφήστε με να παίξω. Θα πληρώσω αν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Επίσης, αυτή η έκδοση του Uno ανατρέπει τους κανόνες με φρικτούς τρόπους. Πρώτον, δεν υπάρχει άλμα. Δεν μπορείτε να παίξετε δύο κόκκινα 1 ταυτόχρονα. Το χειρότερο, μπορείτε να στοιβάζετε ένα +4 σε ένα +2. Ποιος βρήκε αυτόν τον κανόνα; Πυροβολήστε τους.
den einai toso wraio apo ti fanhke
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!! Μπορείτε ακόμη και να παίξετε με φίλους τόσο διασκεδαστικά!! Παίρνετε επίσης έναν χαρακτήρα και κερδίζετε νομίσματα για να αγοράσετε καλύτερους χαρακτήρες.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά το μόνο αρνητικό είναι ότι το αλλάζεις πολύ στις γιορτές. γύρω από την περίοδο των Χριστουγέννων έπρεπε να κουλοχέρησεις το παιχνίδι με ζαχαροκάλαμο, το οποίο ανυπομονώ κάθε δύο ώρες για να ξοδέψω τον τροχό από τότε που το ξεφορτώθηκες, πηγαίνω εκεί μόνο μία φορά την ημέρα για να μαζεύω τα νομίσματά μου, στα οποία μερικές φορές δεν έχω αρκετά κέρματα για να παίξω ακόμη και έτσι για μένα είναι χάσιμο χρόνου να σταματήσω και να παίξω
Κάθε Σαββατοκύριακο παλιά ήταν διαφορετικό, αλλά εδώ και λίγο καιρό δεν αλλάζει φαίνεται ότι είναι πάντα το ίδιο. BORING 😴 Σήμερα ζήτησε ενημέρωση αλλά στο play store ΔΕΝ υπάρχει επιλογή ενημέρωσης.
Βλέπω ότι στα παιχνίδια με υψηλότερο πολλαπλασιαστή, οι παίκτες παίρνουν πολλά από την ίδια τράπουλα. Μπορεί να έχω ένα σετ φύλλων και μετά τον επόμενο τυχαία επιλεγμένο αγώνα μου, παρατηρώ ότι κάποιος έχει το χέρι που μόλις έπαιξα. Επίσης, δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να αφήνουν τον υπολογιστή να παίζει για αυτούς, αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο.
Εβαλα 1 στερι γιατι πληκτρολογησα " παιχνιδια χωρις ιντερνετ " και βγηκε το uno παω να παιξω και διαβαζω οτι θελει ιντερνετ. Παρακαλω διωρθοστετο !!!!
Thrill Rush Theme Park রেসিং esh
Νιώθω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ αναξιόπιστο όταν πρόκειται για το πώς παίζουν εναντίον σου. Είναι εντελώς απεχθές ο τρόπος με τον οποίο όλες αυτές οι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών εφαρμόζουν παραπλανητικές και αθέμιτες πρακτικές ως τέχνασμα για να κάνουν τους χρήστες/παιχτές να πληρώσουν περισσότερα χρήματα ενώ δεν θα έπρεπε. Αισθάνομαι με βεβαιότητα ότι οι αντίπαλοι που είναι ηλεκτρονικοί βλέπουν να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών Single Mode και ακόμη και της λειτουργίας 2x2. Καταλήγετε με τα καλύτερα φύλλα όταν αγοράζετε διαμάντια ή νομίσματα, αλλά αν δεν αγοράσετε τα χαρτιά σας θα είναι ΧΑΡΑ!!!