(Android/iOS) Nightmares from the Deep™: Davy Jones trișează mai multe puncte
Mar 6, 2022 1:24:28 GMT -5
Post by inofoutercuf on Mar 6, 2022 1:24:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nightmares from the Deep™: Davy Jones IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează mai multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Nightmares from the Deep™: Davy Jones 2022 version ▞▞▞
Joc prost
Super
Până acum... îmi place jocul
varma
Un joc grozav până am ajuns la aproape 3 sferturi, apoi, când le-am lăsat de vrăjitoare acasă, am un ecran gol, se poate auzi muzica, dar acum imaginez atât de dezamăgit după ce am plătit pentru el.
Rairunu jannah
Întregul joc „gratuit”. Trei niveluri în care trebuie să plătiți pentru a continua. Cu excepția cazului în care întregul joc este gratuit, NU ÎL RECLINAȚI CA ASTA! Mi-au plăcut jocurile tale, până când îmi dau seama că pot juca doar atunci până la nivelul trei. (Sunt sărac, NU am BANI!)
M-am blocat la un lvl. :\
Goog hame
Îmi place până acum, acestea fiind spuse că nu m-am jucat de mult, așa că voi continua și voi decide DUPĂ ce am intrat puțin mai departe în joc.. DAR PÂNĂ ACUM atât de bine... grafica este minunată. .😊
Am plătit pentru ca asta să se păstreze pentru totdeauna. să nu-mi iau banii și să nu mă lase să nu mai joc.
Până acum, bine.
Nightmares from the Deep™: Davy Jones Авантуристичке esgv
Este super tare dar de la un leval nu te mai lasa este cu bani dar in rest e super? Păcat ca nu sunt toate jocurile fara bani!
Voi cei de la G5 Gamemakers, măcar să faceți toate jocurile gratuite, mai mulți oameni îl vor descărca
Nu sunt sigur că tocmai a început jocul
Atelier Steam::My toy box is too full! (#1) (Garry's Mod)
Frumos
A fost un joc grozav, dar acum butonul meu indiciu și a doua hartă nu mai funcționează.. Îmi voi schimba recenzia odată ce aceasta a fost rezolvată.
Joaca gratis! Ce înșelăciune, joacă gratis timp de 45 de minute, apoi plătește dacă vrei să continui!
Povestea este interesantă, iar imaginile și interacțiunea sunt grozave... Cu toate acestea, a fost prea ciudat să interpretezi un personaj care joacă rolul unei mame unui copil adult. Doar prea ciudat. Interes pierdut
Butonul de indiciu nu funcționează normal. Sunt în jurul zonei turnului pactului
Puțin încet
Drift away in the world of magic, where paintings come alive in Mysteries and Nightmares: Morgiana, a dark hidden object adventure game.
este un joc grozav, dar unde este restul jocului?
Spune că este gratuit... Dar tu nu ajungi departe și vor să plătești pentru a debloca restul jocului. Gust teaser! I-ar fi dat 5 stele dacă ar fi fost cu adevărat gratuit.
Joc frumos, plăcut din toate punctele de vedere și bine făcut. Super merită prețul mic. De asemenea, a mai jucat Cursed Ship, dar acest joc are o poveste și un ritm mult mai bun, cu îmbunătățiri ale vizualului și diversității puzzle-urilor.
Foarte interesant. Nu las niciodată recenzii, dar trebuie să văd ce se întâmplă mai departe!
Prea scump
Data: 2 iunie 2016 - 20 iunie 2016; Descriere: Când aventura va bate la ușă, veți răspunde ... Nightmare Before Bloxtober - (Sponsorizat de Thor: Ragnarok ).
vă rugăm să actualizați jocul și pentru versiuni mai noi :/
Iubește jocul, ei bine, proba gratuită, dar jocurile sunt atât de dragi în comparație cu jocurile cu pești mari.
Am jucat asta pe câteva dispozitive.
Îmi place foarte mult jocurile.. Într-adevăr2 interesant și provocator.. Bună treabă G5
Abia am început, dar până acum e bine. Jocul este fluid și povestea este bună. Povestea este tristă, dar frumos desenată.
Suspects: Mystery Mansion Action xsk
Minunat joc de puzzle vă place să jucați acest joc, dar după o oră vă cere plata. jocul oprește risipa de date.
Chiar mi-a plăcut, totuși trebuie să fie mai lung
Am nevoie de mai multe indicii
Nightmares from the Deep™: Davy Jones - Google Play
joc distractiv grafica buna
A fost foarte distractiv
Nu știu cum este acest joc, nu instalez acest joc pentru că acesta este un joc foarte greu și nu știu cum este acest joc, așa că am nota 3 ★ dacă acest joc avea peste cincizeci sau patruzeci, aș instala acest joc și aș nota 5 ★
Îmi place mereu acest joc. Cred că toată lumea ar trebui să o joace.
Speram să le joc pe astea. Prima a fost excelenta. Din păcate, acestea nici măcar nu joacă corect. Te rog actualizează. Sunt jocuri grozave.
Un joc extrem d3 bun