Post by retlilasrialac on Mar 14, 2022 19:28:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rec Room - Play with friends! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rec Room - Play with friends! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačan novac ▞▞▞
▞▞▞ Rec Room - Play with friends! 2022 version ▞▞▞
Jedini razlog zbog kojeg dajem ove 3 zvjezdice je bc kada moram ažurirati igru to oduzima veliki dio moje igre stalno brišem igre koje stvarno ne koristim, ali samo želi više i kad igram igru je u redu, ali kad se pridružim igra poput pet večeri kod Freddysa ili nečega što toliko kasni da ne mogu čak ni pomaknuti kameru ili čak hodati, a budući da se ova igra mora ažurirati, ne mogu ni igrati igru tamo, popravite ovo, rastužuje me kako je ovako: (ali osim toga igra je dobra
Kad sam dodirnuo Mt izbornik nisam mogao izaći iz njega, je li to greška?
lmfao ne mogu ga prestati igrati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sviđa mi se ova igra, ali jako kasni, molimo riješite taj problem
tako zabavno, ali samo treba još ažuriranja, ali još uvijek je dobro, ali volio bih da je sve besplatno, ali to je u redu, daću mu oko 3 jer kad ga stavim na ny ocalus osjećam se čudno, ali je dobro iskustvo za igranje pa je još uvijek dobro
Rec Room - Play with friends! Приключенски sras
u redu
Veteran to je tako sjajno da je to kao nevjerojatne stvari za raditi Volim se igrati sa svojim rođacima i prijateljima na sofi i snimanje je tako zabavno da mu se ljudi više ne bi pridružili jer je tako
najbolja igra ikada
Rec room je dobra igra za sve, ali kad stalno ulazim u sobe i onda padam zbog "greške 4" iznerviram se. Zbog toga držim svoju ocjenu 2 zvjezdice dok se ovo ne popravi.
Zašto se ne mogu prijaviti kaže da se ne mogu prijaviti
Jako je zabavno, ali ponekad ne mogu igrati igru jer piše da nemam dovoljno mb i mislim da to nije fer. Ali ipak nije loša igra. Bez zastoja i vrlo zabavno igrati se s prijateljima. Preporučam vam da ga preuzmete, vrlo lako liječi vašu dosadu.
Potrebno je toliko vremena da se učita, kad god otvorim aplikaciju, samo bi se prikazao crni ekran. Toliko sam čekao, ali se još uvijek ne učitava!!
Malo bugging, ponekad bih poželio da utišate ljude. Osim toga, prilično je cool.
Recnet pogreška, ne mogu se povezati s poslužiteljem
sviđa mi se, ali postoji manji problem koji nisam igrao 1 tjedan i natjerao me da stavim e-mail iako se nadam da ćete ga riješiti. 🥰🥰🥰🥰
Bubble Bust! HD Bubble Shooter Arcade xqnu
Oglasi ne lažu na temelju onoga što se događa u igri, nema priče o njoj, samo besplatna igra koju možete igrati u sobi za rekreaciju koju su napravili igrači BAŠ KAO VI, a također možete igrati neke igre koje je točno napravila tvrtka AKA Trener (saznat ćete tko je trener kad igrate igru) OH I! OVA IGRA JE BESPLATNA i svi uređaji su govorili o VR, računalu i mobitelu. Zato igrajte igru sada! BESPLATNO
Počinjem uživati u toj igri više nego prije. Ima lijepe aktivnosti i lijepe kontrole, ali je ipak malo zaostao za android i okvir ponekad pada pa se nadam da će se to popraviti u budućnosti.
Rec Room - Aventura dgsn
Još nisam ni prošao tutorial, spor je kao ekrani za učitavanje ps2. Imam ažurirani telefon (2019) tako da ne bi trebao biti spor, ovo je na vašoj strani, popravite ovo sada i stavit ću 4 ili možda 5 zvjezdica
Stvarno dobro zapravo ima malo grešaka i igra se upravo pokvarila i ništa ne radi, nije zamrzavanje
imam problem u tvojoj igri problem je u tome što je pad ponovno pridruživanje ili pridruživanje drugim igrama bilo najgore jer su kontrole nestale ili ne možemo pogoditi igrače na paint ball, možeš li to popraviti pls
Najbolja igrica koju igram
Jako mi se sviđa ova igrica, jedini razlog zašto sam joj dao 4 zvjezdice je taj što sam, budući da igram na mobile-u, nekoliko puta zaostajao što me jako nervira. Ima li netko savjet kako to popraviti?
ZABAVNO JE, ALI NE MOGU IGRATI IGRU U SOBI ZA REC. MOŽETE LI TO POPRAVITI PLS?
Izgleda kao roblox
1 zvjezdica jer su ljudi nepristojni polovica igara uopće nije zabavna, stvarno problematična, ne mogu se ni pridružiti nekim sobama ako se to popravi 5 zvjezdica, ali za sada 1 zvjezdica
Podparna implementacija onoga što su tražili. Kontrole na dodir su pogrešne i redovito se odlučuju ponovno kliknuti kada pokušavate pomicati, tako da ćete kliknuti na svaku nasumične stvari koje pogledate. Očigledno prezire Bluetooth slušalice i često se zeznu s vezom i uzrokuju djelomične prekide veze i pogrešne "pozive" zbog kojih igra misli da šaljete neželjeni zvuk kada ne možete ništa čuti ili reći. Trebali su ostati u pravom VR-u, mobitel nije pravo okruženje za ono što su pokušali
Pokušavao sam se prijaviti na svoj račun nakon što sam pokušao poništiti svoju lozinku i bio sam zaključan Proveo sam mjesece na tom računu
kaže da moram biti na novijoj verziji, ali kada je idem ažurirati, nema opcije ažuriranja.
Mrzim to, isprobao sam toliko lozinki, ali ovo nije uspjelo popraviti
Rec Room - Play with friends! Adventure zfx
Vrlo dobro napravljena igra sa sjajnom zajednicom. Jedina negativna stvar na koju sam naišao je nekoliko bugova i kvarova, ali oni nisu veliki. Samo tako nastavi!
Nije loše, ali idem s dvije zvjezdice jer je ažuriranje otežalo pomicanje joysticka ulijevo, a kretanje ruke je ograničenije
Posljednje ažuriranje je pokvarilo sve jer me drži izbacilo me s računa i u iskušenju sam da više ne instaliram ovu igru
Sviđa mi se što se možemo igrati s prijateljima
Moj telefon je realme 6 koji ima 8gb ram-a i 128gb rom-a i procesor je Helio G90T, ali i ova igra previše kasni.instalirao sam ovu igru danas.i nakon 20 minuta igranja deinstalirao sam ovu igru.treba više optimizirati. (Oprostite na lošem engleskom) 😐
vidio sam oglas mnogo puta, super igra, ali možete li učiniti da vam ne trebaju drugi uređaji za opcionalni acc za korištenje na uređaju koji želite
Ova igra je takoooo zabavna i zaokuplja vas godinama. Ova igra je vjerojatno moja omiljena igra od svih mojih igara daleko možete raditi puno stvari poput igranja miniigara, sklapanja prijateljstva, ići u različite sobe, sprijateljiti se, igrati se sa svojim prijatelji i PUNO MNOGO MOOOOOOOOOORE. Volio bih da mogu ovu igru ocijeniti sa 100 zvjezdica. Apsolutno volim ovu igru i treba ju SVAKAKO preuzeti
Igre su cool, ali dosta zaostaju čak i uz dobar wifi i ima dosta grešaka u poklonima. Gotovo je nemoguće igrati igre koje volim s tolikim kašnjenjem
Toliko je zabavno jer se možete igrati s prijateljima ili obitelji, pa čak i s braćom i sestrama, možete igrati igrice na njemu i možete dodati osobe
Igra je bila dobra, ali postoji bug koji je doslovno najiritantniji ikad ponekad kada se pridružite da igrate igru, drži vas zamrznutim na ekranu za učitavanje možete razgovarati s drugim ljudima možete hodati možete čuti druge ljude možete umrijeti, ali to drži te na zaslonu za učitavanje, a drugi najneugodniji bug je kada se prijavim, kaže da nema veze kad provjerim da doslovno imam najbolju vezu u svemiru stari, možeš li to popraviti, ovo je bio razlog zašto sam zakasnio na timsku bitku s moji prijatelji
Presporo je da se prijavim kada je moj internet na punim barovima ne dopušta mi da se prijavim, ali je stvarno zabavno i stječem više prijatelja i obično nemam toliko prijatelja
Super👍👍👍👍👍👍👍🤗😚🤗😚🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Probajte je igrati
Užasno je!!!!!! #1 prvo se prijavim u igru i piše "CANT CONNECT TO PLAY STORE" pa kao SHUT UP YOU GLUPO!, pa dajem POLA ZVIJEZDE!!!!