Post by retlilasrialac on Mar 14, 2022 19:53:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unholy Adventure: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unholy Adventure: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız puan ▞▞▞
▞▞▞ Unholy Adventure: Mystery 2022 version ▞▞▞
güzel
Tek kelime efsane midir?
Bu oyunu seviyorum, daha ilginç ama çok kısa.
Güzel ve atmosferik. Sakinliği tarif bile edemiyorum. Dali Games ile gelen her oyunu seviyorum!
Güzel oyun ve güzel hikaye
Türkçe dilden öğrenin
Oyun mükemmel grafikler mükemmel ve gerçekten karmaşık değil
ZIO and the Magic Scrolls Role Playing bum
🖕
hayır hayır hayır.
Harika, güzel grafikler ve bulmacalar
Oyunu seviyorum. Basit ve kısadır. Ama şimdi 2. bölümü oynamak istiyorum ama oyunlara para harcamak istemiyorum.
Unholy Adventure: Mystery ผจญภัย kpte
Kısa bir oyun ve bir sonraki bölüm beklemeniz ve başka bir uygulama yüklemeniz gerekiyor. Hafızamı ve zamanımı boşa harcıyorum, sadece bir sonraki bölüm için tekrar tekrar kurun ve kurun.. Tanrım 🙄
Ben sadece buna giriyorum ... Oyunun diğer bölümleri için ödeme eksi, harika! ThimbleWeed Park'ı sevdiyseniz, bunu da seveceksiniz!
Şimdiye kadar, önceki çalışma ile aynı. Çizimleri ve hikayeyi çok seviyorum, çok ilgi çekici. Çok ilginç monologlar ve diyaloglar. Bu oyunun bitmesini istemiyorum.Lol.
Ama yine de, biraz para kullanmadan kutsal olmayan bölüm 2 oyununu nasıl yüksek sesle indirebildiler anlamıyorum. Umarım birileri bana 42.000.00 harcamadan kutsal olmayan Macera 2'yi nasıl oynayabilecekleri konusunda tavsiye verir.
Unholy Adventure: Mystery ایڈونچر bxnn
Keşke oyunlarınız için para ödeyebilseydim; bu son derece iyi. Oynamak için ücretsiz bir oyun arıyordum ve bu gem ile karşılaştım. Daha önce oynamış olmama rağmen indirdim. 5 yıldız. Doğru zorlukta harika bulmacalar, kısa animasyonlar, hata veya hata yok, hızlı yükleniyor. REKLAMSIZ! Lütfen--bunun gibi daha fazla bedava oyun. Daha fazlasını istiyorum.
Güzel görünen bir oyun, ancak bu bulmaca tabanlı yaklaşımdan ziyade üzerinde çalışılacak bir tıkla ve tıkla macera tarzı bir hikayeye sahip olmayı tercih ederim. Ayrıca, bana önceden bunun bir teaser olduğu söylenseydi, sonunda 2. bölümü satın alabilirdim, ama oyuncuyu şaşırtma şekli? Satış yok.
Gidiş şekli çok ilginç.Oynamaya yeni başladım ve durmak istemiyorum,oyunun harika bir hikayesi var gibi... Yargılamak için erken ama gördüğüm kadarıyla biraz eğleneceğim!!!
Hayatım boyunca hiç oynamadığım harika bir oyun. 2. ve 3. bölümleri de yapmanızı öneririm. Çok teşekkürler.
Şimdi neden bu kadar erken bir inceleme istediklerini anlıyorum... Birincisi, sorduktan sonra oyunun bu bölümünde çok fazla bir şey yok (çok kısa okuyun)) ve İkincisi, nasıl olduğunu öğrenmeden önce gözden geçiriyorsunuz. kısa ve bu kısa küçük girişten sonraki her bölümün maliyeti $. Eğer bu kadar kısalarsa buna değmez, çünkü hikaye başladığında $$$ derinliğinde olacaksınız. Kötü bir oyun olmadığı için talihsizlik, sadece çok pahalı. Bölüm başına belki 0,99 öderdim ama 3,00 dolar değil.
Unholy Adventure: Mystery ماجراجویی tskc
Klasik nokta ve tıklama bulmacası, ilgi çekici öncül ve sezgisel oyun.
Her bölümün tamamen ayrı bir uygulama olduğu gerçeğiyle inanılmaz bir şekilde ertelendi.
açgözlü fuc
........yıldız........💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Asansör sahnesine kadar benim için güzel bir oyun, aptal yılan oyununa ne oldu ya da her neyse. Beni tüm oyundan uzaklaştırıyor.
Devam etmek için Bölüm 2'yi satın almak zorunda bırakarak sizi kandırın
Böyle devam edin. çok iyi.
Oyuna oldukça şaşırdım, gerçekten çok iyi ama birkaç dakikadır oynuyorum, beğenmediğim bir şey olursa tekrar güncelleyeceğim. Animasyon ve tema sadece şefin öpücüğü.
İyi
Oynadığım Bes Yapboz Oyunlarından Biri. Geliştiricilere Sadece Mümkünse Oyunlarınızı FPP veya TPP Yapboz Oyunu Olarak Yeniden Yapın, Mümkünse Bu Tür Hikaye Oyunlarını Mobilde İstiyoruz. En İyi Dilekler ve İyi Şanslar Geliştiriciler.
Mükemmel bir oyun ücretsiz olmasina şaşırdımdım🤩
Şimdiye kadar oyunu sevmek. İyi bir hikaye ve anlaması kolay.
Yine mükemmel bir deneyim! Ses oyunculuk seviyorum! Belki bazen kamp ama sadece atmosfere reklam veriyor. Onu gerçekten seviyorum ve geri kalanı için sabırsızlanıyorum!
Bu oyun harika bir oyun.Ama oyunu ikinci kez açarsanız ikinci kahramanı gösteriyor gibi bazı hatalar var bundan nefret ediyorum o yüzden sadece 4 verdim lütfen bu hatayı düzeltin.
İlginç bir oyun ve oldukça kolay. Oynamaya devam etmek istiyorsanız, her bir parçayı oynamak için 3 dolar ödemek zorunda olmanızdan hoşlanmamak. Kaç parça olduğundan emin değilim - 3'te durdum.
Ortam, mekanik, çok akıcı. İyi oyun
İnsanların kaliteli bir oyun üretmek için harcadıkları iş için ödeme talep eden bir şirkete karşı duydukları öfkeyi asla anlayamayacağım. Gözümüzü kırpmadan bir Xbox oyunu için 60'a patlayacağız ama sonra 5 dolarlık bir telefon oyunu için herhangi bir paramız olacak. Smh
Unholy Adventure: Mystery 冒險 gqdu
Mükemmel DEMO ve hepsi bu kadar, ikinci bölüm, açıklamada açıklanmayan ödemedir. Bunun dürüst olmadığını hissediyorum.
Bunun açıklamada sadece bir bölüm olduğunu ve diğer bölümlerin ücretsiz olmadığını söylerseniz gerçekten memnun olurum. Geçimini sağlaman gerektiğini anlıyorum ama en azından bu konuda açık sözlü ol. Onun dışında oyunun kendisi güzeldi. Kilit açma normalden daha doğruydu.
Bunun adı demo olmalıdır. Zar zor başlıyorsunuz ve ne yaptığınızı anlıyorsunuz, o zaman sizi ikinci kısma götürüyor ve bunun için para ödemeniz gerekiyor. Aksi takdirde bitmemiş ve zaman ayırmaya değmez.
sonunda point and click advanture fanlarını memnun edicek bir oyun
Şimdiye kadar çok iyi, mobilde oynadığım en ilginç oyunlardan biri oldu aşk oyunu ve atmosferi aşk
En iyi hikaye oyunu❤️❤️ ilk bölüm harika 💟💟ama sonraki bölüm bedava değil 😔😔
Lucid dream'in kalitesi gibi bir kaliteye sahip oyun ama 2 . Bölümden sonra para 🤗 olmasılı diger kaçış odası oyunlarına ne oynanır mekaniği ne de iyi olabilir .
Çok iyi bir nokta ve tıklayın.
Manzara ve grafikler inanılmaz şimdiye kadarki hikaye çok iyi oyun mükemmel
Şimdiye kadar çok iyi xx
Unholy Adventure: Mystery Avventura eweb